top of page
Dupla fotografie

Huwelijk

start

Proficiat met jullie verloving! Wat leuk, het plannen van jullie grote dag. Natuurlijk mag een fotograaf niet ontbreken om deze belangrijke dag te vereeuwigen. Het is enorm belangrijk dat jullie een match hebben met de huwelijksfotograaf, je bent tenslotte de hele dag samen op pad. Het bruidspaar is daarom altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek in de fotostudio.

 

Bij Dupla Fotografie vinden we dat huwelijksfoto's zo spontaan en creatief mogelijk moeten zijn, daarom werk ik altijd met een second shooter (tweede fotograaf). Zo staat ieder moment vanuit verschillende standpunten op foto en heeft er telkens een fotograaf de kans om creatieve meesterwerkjes te maken of de nietsvermoedende mensen in de omgeving te fotograferen. Daarbij ontvangt ieder koppel ALLE gelukte foto's, bewerkt, digitaal op hoge resolutie! Dit alles binnen een maximum termijn van 2 maanden na het huwelijk (maar, jullie ontvangen systematisch foto's tot wanneer alles klaar is. Jullie geduld zal dus niet op de proef gesteld worden). Wanneer alles klaar is ontvangen jullie een USB en een basis foto-album als aandenken. Het album kan geüpgrade worden indien gewenst.

1.

Jullie nemen contact met me op via het contactformulier. We bespreken alles via e-mail, telefoon of een kennismaking in de fotostudio. Dit alles geheel vrijblijvend.

2.

Indien jullie akkoord gaan met ons als huwelijksfotograaf, betalen jullie een voorschot en reserveer ik jullie dag in de agenda.

3.

Het huwelijk, waarbij we aanwezig zijn tijdens de door jullie gekozen momenten.

4.

Jullie ontvangen binnen de 3 dagen na de reportage enkele previews, de volledige betaling zal plaats vinden en hierna begint de bewerking. Ik stuur jullie systematisch nieuwe foto's door zodat jullie niet te lang moeten wachten. Binnen de 8 weken ontvangen jullie alle foto's.

5.

Na ontvangst van alle foto's spreken we nogmaals af in de fotostudio om jullie foto-album uit te kiezen. Dit basis album is reeds inbegrepen bij het betaalde bedrag. Wens je dit te upgraden? Dat kan, we bekijken alle opties.

Workflow

Dupla fotografie
Huwelijk

Wij zorgen voor spontane huwelijksfoto's en helpen jullie tijdens de huwelijksreportage met de nodige tips and tricks. Er is namelijk helemaal geen ervaring vereist ;-)

Inclusief:

- kennismakingsgesprek in de studio

- de fotoreportage waarbij we aanwezig zijn met twee fotografen

- alle gelukte foto's digitaal hoge resolutie

- professionele nabewerking van alle foto's

- USB-stick

- Fotoalbum 20x20 - 10 pagina's

Extra's:

- Verplaatsingskosten €0,40/km

- Upgraden fotoalbum indien gewenst

Opstarttarief: 250 euro
+ uurtarief: 150 euro

Tips and tricks

Natuurlijk bespreken we alles tijdens een vrijblijvend gesprek in de fotostudio maar hier vinden jullie alvast wat leuke extra tips and tricks.

  1. Indien het huwelijk plaats vindt omgeving Turnhout en jullie geen foto's wensen tijdens bepaalde momenten van de dag, kan er kosteloos een pauze ingelast worden (minimaal 2 opeenvolgende uren).

  2. Een huwelijksreportage bij zonsopgang/ondergang is prachtig. Maar ook tijdens de ochtend of late namiddag/avond is zoveel mooier dan tijdens de middag. Als je hier rekening mee kan houden, raad ik dat zeker aan.

  3. Bij iedere reportage is een basis fotoalbum inbegrepen. Deze kan je ook upgraden indien gewenst, wij werken samen met een zeer goede, betaalbare foto-album leverancier! Reken voor een volwaardig huwelijksalbum 200-800 euro.

tips and tricks
bottom of page