Algemene voorwaarden

Bij het maken van een afspraak gaat de klant akkoord met onderstaande voorwaarden.

Auteursrecht

​Het auteursrecht blijft behouden door de fotograaf. De klant krijgt het gebruiksrecht (voor prive gebruik) van de aangeleverde foto's. Foto's mogen niet gebruikt worden voor commerciele of non-profit doeleinden zonder schriftelijke toestemming (ze mogen dus o.a. niet gepubliceerd of doorverkocht worden). De fotografe mag de gemaakte foto's, ten allen tijde naar eigen inzicht gebruiken, verveelvoudigen en publiceren voor zowel non-commerciële als commerciële doeleinden. De klant zal hiervoor geen vergoeding ontvangen. Wil de klant niet dat de foto's voor verdere doeleinden gebruikt worden dan dient u dit vooraf kenbaar te maken aan de fotografe. De foto's die u ontvangen heeft mag u in prive-sferen op social media sites gebruiken indien er duidelijke naamsvermelding van de fotografe is ("Foto: Dupla Fotografie", "Foto: www.duplafotografie.com" of "Foto: www.facebook.com/DuplaFotografie".

Commercieel gebruik

​Indien u de foto's commercieel wenst te gebruiken kan u hiervoor schriftelijke toestemming vragen. Met of zonder logo en waarvoor ze gebruikt mogen worden is in overleg.

Cadeaubonnen

Deze zijn geldig t/m 1 jaar na uitgifte datum en zijn niet inwisselbaar voor contanten.

Betaling

De bedragen op de website zijn inclusief BTW en exclusief verplaatsingskosten, deze worden vooraf vermeld. Er zal een voorschot van 25 euro gevraagd worden (te betalen binnen de 7 dagen, hierna zal de reservatie vervallen). Bij annulatie of het niet komen opdagen heeft de klant geen recht op restitutie van het reeds betaalde bedrag. Indien de klant minimum 48u voor het doorgaan van de fotoreportage deze wil verplaatsen dan kan dit kosteloos gebeuren.  Bij slechte weersomstandigheden of wegens omstandigheden kan ik als fotograaf de fotoshoot verplaatsen, dit zal uiteraard kosteloos zijn. De betaling van het basispakket kan op de dag van de fotoshoot contant (en gepast) betaald worden of via de bancontact/payconic app. Nadat alle foto's via de persoonlijke map ontvangen zijn, kunnen er extra foto's (digitaal en/of drukwerk) aangekocht worden indien gewenst, deze betaling zal volledig digitaal verlopen. 

De fotoshoot

Lees de tips om de fotoshoot zo goed mogelijk te doen verlopen. Wees goed op tijd zodat de tijd goed benut kan worden, minder tijd betekent vaak minder foto's. De fotoshoot is geheel klaar nadat de fotografe, naar eigen inzicht een selectie van de foto's heeft gemaakt. De fotografe is hier vrij in. U kunt geen beroep doen op de foto's die niet gekozen zijn door de fotografe.

Online fotoalbum

Na afloop van de reportage zal er een online fotoalbum met wachtwoord gemaakt worden. Deze map blijft twee weken online, in deze tijd kunnen de foto's bekeken, aangekocht en gedownload worden. Ben je toch te laat met het uitkiezen van de foto's? Laat ons dit weten, na het betalen van een toeslag (15 euro) zal de map opnieuw aangemaakt worden (dit is mogelijk tot maximum 4 weken na de effectieve reportage). Hierna is het uw eigen verantwoordelijkheid om de foto's te bewaren, bestanden blijven niet in het bezit van Dupla Fotografie!

© Copyright Dupla Fotografie